WAT MAG JE VERWACHTEN

VOOR DE MASSAGE

Het is belangrijk om voor de sessie geen grote maaltijd te eten. De bekkenmassage wordt op een zachte mat gegeven die op de grond ligt en wordt over je kleding heen gegeven, dus trek iets loszittend en comfortabel aan.
Hoewel het aangenaam warm is in de praktijk met vloerverwarming kan het, zeker in de koudere maanden, aangenaam zijn om een warme trui of vest en warme sokken te voorzien. 


TIJDENS DE MASSAGE

De massage is geïnspireerd door de Thaïse yogamassage. Het is geen yoga waar je actief aan deelneemt - jij hoeft alleen te ontvangen! – en ik breng jouw lichaam in vriendelijke yogahoudingen die voornamelijk je bekkengebied, benen en onderrug aanspreken. Zo worden die delen zacht gerekt en gestrekt zodat er meer ruimte ontstaat in je hele lichaam.

NA DE MASSAGE

Na de massage geef ik jou even de tijd om te integreren en om weer bij te komen, We hoeven dan niet veel meer te praten zodat je in de ontspanning kan blijven. Het is aangeraden om na een massage voldoende rust in te plannen. Veel water te drinken en een lichte maaltijd te nemen. Een massage kan nog een tijdje nawerken en je lichaam heeft tijd nodig om de balans te herstellen. Geef jezelf ruimte en tijd hiervoor.  

prijs

90 minuten € 95