K E N N I S M A K I N G S S E S S I E

een kennismaking als eerste stap

Je wil graag een eerste stap zetten maar je weet niet waar te beginnen? Dan is deze kennismakingssessie ideaal voor jou!
Voorafgaand deze sessie krijg je per mail een intake formulier toegestuurd. Wanneer je op de eerste afspraak komt hebben we een gesprekje en bekijken we samen wat je wensen en noden zijn.

Er is aandacht voor bewustwording rondom jouw thema’s, klachten en symptomen. Daarom luister ik graag naar jouw verhaal en op welk vlak er heling mag plaatsvinden.

Daarna volgt de kennismakingsbehandeling oftewel op de massagetafel (met olie rechtstreeks op je huid) oftewel op een zachte mat (over je kleding heen).

Deze kennismaking is vrijblijvend en kan eenmalig of meermaals geboekt worden. Het is elke keer een moment om weer terug bij jezelf te komen, en te voelen wat je nodig hebt op die moment. 

WAT MAG JE VERWACHTEN

VOOR DE SESSIE

Het is belangrijk om voor de sessie geen grote maaltijd te eten. Draag comfortabele kleding/ondergoed dat niet knelt.


TIJDENS DE SESSIE

Jouw comfort is prioriteit, ik voorzie een aangename warme ruimte en (verwarmde) massagetafel met voldoende handdoeken, dekentje en kussens. Ook op de mat.

NA DE SESSIE

Na de behandeling geef ik jou even de tijd om te integreren en om weer bij te komen, We hoeven dan niet veel meer te praten zodat je in de ontspanning kan blijven. Het is aangeraden om na een sessie voldoende rust in te plannen. Veel water te drinken en een lichte maaltijd te nemen. Een behandeling kan nog een tijdje nawerken en je lichaam heeft tijd nodig om de balans te herstellen. Geef jezelf ruimte en tijd hiervoor.

prijs

90 minuten € 95