VOOR DE BEHANDELING

Het is belangrijk om voor de sessie geen grote maaltijd te eten. De lichaamsbehandeling wordt op een zachte mat gegeven die op de grond ligt en wordt over je kleding heen gegeven, dus trek iets loszittend en comfortabel aan.
Hoewel het aangenaam warm is in de praktijk met vloerverwarming kan het, zeker in de koudere maanden, aangenaam zijn om een warme trui of vest en warme sokken te voorzien.


TIJDENS DE BEHANDELING

In de stilte ga ik voelen waar blokkades zitten, zal ik zorgen voor een veilige bedding waarin alles gevoeld kan worden, zal ik luisteren naar wat jouw lichaam vertelt en wordt er contact gemaakt met het ware lichaam waardoor er heling op gang kan komen.

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling geef ik jou even de tijd om te integreren en om weer bij te komen, We hoeven dan niet veel meer te praten zodat je in de ontspanning kan blijven. Het is aangeraden om na een behandeling voldoende rust in te plannen. Veel water te drinken en een lichte maaltijd te nemen. Een behandeling kan nog een tijdje nawerken en je lichaam heeft tijd nodig om de balans te herstellen. Geef jezelf ruimte en tijd hiervoor.

prijs

90 minuten € 95