AANBOD

De effecten van de verzorgingen zijn zichtbaar aan de buitenkant, maar worden diep van binnen gevoeld.
Voor de verzorgingen gebruik ik de natuurlijke, biologisch gecertificeerde producten van Organicspa.


Voetreflexologie

lichaam en geest in balans

Gelaatsverzorging

pure niet-toxische huidverzorging

Lichaamsverzorging

een ware oppepper voor je hele lichaam


Lichaamsmassage

voor een ontspannen lichaam en geest

Zwangerschap & mama

aandacht voor jou in deze bijzondere periode

Arrangementen

pure verwennerij voor jezelf


 Pure, niet-toxische huidverzorging

 Organicspa

 

 

Heb je er al eens bij stilgestaan wat je dagelijks op je huid smeert?

Wist je dat de gemiddelde vrouw jaarlijks ongeveer 2 kg chemicaliën afkomstig uit cosmetica binnenkrijgt via haar huid?

De gangbare huidverzorgingsproducten bevatten meestal een groot aantal synthetische ingrediënten die onze gezondheid kunnen schaden.
Onze huid is namelijk doorlaatbaar en een groot gedeelte (ongeveer 60%) van de ingrediënten van de verzorgingsproducten die wij gebruiken kunnen door de bloedbaan worden opgenomen en komen zo in ons lichaam terecht.

Heel bewust koos ik voor de biologisch gecertificeerde, niet-toxische huidverzorging van Organicspa.
Organicspa bevat heilzame biologische extracten en ingrediënten van 100% natuurlijk oorsprong. Al deze rijke, actieve bestanddelen zorgen dat elk product en elke behandeling resultaatgericht is en samenwerken in harmonie met de huid om haar natuurlijke evenwicht in stand te houden.

Bovendien is de volledige lijn gecreëerd met respect voor mens, dier en milieu. De formules bevatten geen minerale olie, geen siliconen, geen parabenen, geen PEG’s, geen SLES of SLS, geen parfum, geen GMO’s, geen petrolaten, geen propylene glycol en ga zo maar door.

Organicspa, jouw garantie op zuiverheid!


Gelaatsverzorging

de natuur biedt ons het beste om de huid te verzorgen en in balans te houden

 

Je huid is het beschermend omhulsel van je lichaam en staat bloot aan invloeden van binnenuit en buitenaf die je huidconditie verzwakken. Je huid reageert met droogte, overmatige productie van vet of vroegtijdige huidveroudering. Je huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Het is belangrijk dat we deze functie beschermen en niet tegenwerken door bijvoorbeeld cosmetica met allerlei synthetische ingrediënten. Ik werk met producten die jouw huid ondersteunen met de beste biologisch gecertificeerde ingrediënten.

Een gelaatsverzorging bevat een grondige reiniging, het verwijderen van dode huidcellen en onzuiverheden, epilatie, een samenspel van biologische oliën, extracten uit bloemen – planten en kruiden, en met de hand gemengde maskers van de beste natuurlijke ingrediënten die de huid tot in de diepte doordringen om te voeden, herstellen, versterken en beschermen. Allemaal in combinatie met bewuste aanraking en massage om spierspanning los te laten, de lymfe en bloedsomloop te stimuleren en een diepe staat van ontspanning te brengen. Een aangepaste eindverzorging zal ook niet ontbreken.

 

Gelaatsverzorging

60 minuten 

Intensieve huidverzorging

Deze verzorging wordt steeds aangepast aan het huidtype en wat de huid op het moment nodig heeft.

 

Specifieke gelaatsverzorging

75 minuten 

Gespecialiseerde huidverzorging met een diepere werking

Keuze uit:

- revitaliseren & versterken

- voeden & hydrateren

- ontgiften & zuiveren

 

 Praktische info

- Bij elk bezoek luister ik graag naar jouw wensen en noden.

- Voor je eigen comfort draag je best comfortabele kleding.

- Het advies om resultaatgericht te werken is een professionele verzorging om de 4 à 6 weken. Uiteraard is dit vrijblijvend.

- Om het effect van de gelaatsverzorging te versterken en te behouden kan je thuis verder verzorgen met een (natuurlijk) kwaliteitsproduct. Ik geef je graag advies als je dit wenst.

- Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, annuleer deze dan minimum 24u op voorhand zonder kosten.


Lichaamsverzorging

een weldadige oppepper voor je hele lichaam

 

Reinigende klei-pakking

75 minuten 

Een geconcentreerde mix van kleisoorten, verrijkt met Tea Tree olie, reinigt en revitaliseert je huid. Deze lichaamsverzorging start met een reinigende scrub gevolgd door een klei-lichaamspakking die de huid reinigen van onzuiverheden en dode huidcellen. Tijdens de inwerktijd van de pakking geniet je van een heerlijke voet -of hoofdhuidmassage. Daarna volgt een warme douche om de pakking te verwijderen, en een korte massage met een frisse body moisturizer.

 

Verzorgende crème-pakking

75 minuten 

De combinatie van aloë vera, calendula-bloemen, rozenbottelolie en rijke boters zorgen ervoor dat de huid herstelt en terug straalt. Deze lichaamsverzorging start met een zachte scrub gevolgd door een crème-lichaamspakking en zal je droge huid een opkikker geven en hydrateren. Tijdens de inwerktijd van de pakking geniet je van een heerlijke voet -of hoofdhuidmassage. Daarna volgt een warme douche om de pakking te verwijderen, en een korte massage met een rijke body butter.

 

 Praktische info

- Bij elk bezoek neem ik tijd om te luisteren naar jouw wensen en noden.

- Voor de lichaamsverzorgingen is een douche aanwezig. Handdoeken en eventueel een wegwerpslipje voor je comfort leg ik klaar.

- TIP! Een lichaamsverzorging kan ook perfect gecombineerd worden met een langere lichaamsmassage.

- Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, annuleer deze dan minimum 24 u op voorhand zonder kosten.


Voetreflexologie

lichaam en geest in balans

 

Voetreflexologie

60 minuten 

Ieder van ons heeft een zelfgenezend vermogen dat ons continue in balans probeert te houden. Bij aanhoudende stress, onrust en ongezonde leefstijl raakt dit systeem echter uit balans en kunnen zich eerste symptomen voordoen. 
Dit zijn belangrijke signalen die ons lichaam ons geeft maar vaak (h)erkennen we deze niet en blijven we maar doorgaan, met alle gevolgen vandien.

Tijdens een sessie voetreflexologie versterk ik jouw zelfgenezend vermogen van binnenuit en proberen we te achterhalen wat deze symptomen jou in je leven komen vertellen als signaal.

HOE WERKT HET?

Door druk en wrijving worden de reflexzones en drukpunten op de voeten bewerkt. Onze voeten zijn heel gevoelig vanwege de aanwezigheid van bijzonder veel zenuwuiteinden, ons lichaam is immers een systeem waarin alles razendsnel met elkaar communiceert via (onder andere) zenuwbanen.

De geprikkelde zenuwuiteinden geven een reactie in de overeenstemmende organen en lichaamsdelen die allemaal in verbinding staan met elkaar. De celstofwisseling verbetert en je krijgt een betere doorbloeding en afvoering van afvalstoffen en eventuele verstoringen in het energiesysteem worden opgeheven. Je ervaart een aangename ontspanning en geleidelijk aan zal je lichaam zich herstellen.

 

Praktische info

- Bij elk bezoek neem ik tijd om te luisteren naar jouw wensen en noden.

- Voor je eigen comfort draag je best loszittende kleding. Ik behandel beide voeten tot en met de onderbenen.

- Het langdurige effect van voetreflexologie is in het algemeen na 5 sessies merkbaar. Soms zijn er al effecten na 1 sessie voelbaar, bijvoorbeeld: beter slapen, minder stress, meer energie, minder pijn,...

- Voor een preventieve werking voor je gezondheid is 1 sessie om de 6 tot 8 weken voldoende.

- Voetreflexologie vervangt in géén geval een medische behandeling. Er wordt géén diagnose gesteld. Indien nodig wordt je doorverwezen naar een arts.

- Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, annuleer deze dan minimum 24u op voorhand zonder kosten.


Lichaamsmassage

weldadige ontspanning voor lichaam & geest

 

Ontspannende massage

Puur relaxen op het ritme van de golven. Laat alle spanningen los. Keer terug naar de stilte in jezelf. Verbind je weer met je eigen vrouwelijke ritme.

60 minuten 

75 minuten 

90 minuten 

 

Hot Stone massage

Lichaamsmassage met warme basalt & jade stenen, een weldaad voor lichaam & geest. De aangename warmte van de stenen zorgt voor een diepe ontspanning.

60 minuten 

75 minuten 

90 minuten 

 

 Praktische info

- Bij elk bezoek neem ik tijd om te luisteren naar jouw wensen en noden.

- Draag comfortabel ondergoed.

- Een warm bad/douche bij je thuis voorafgaand een massage versterkt de werking ervan.

- TIP! Een lichaamsmassage kan ook perfect gecombineerd worden met lichaamsverzorging.

- Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, annuleer deze dan minimum 24 u op voorhand zonder kosten.


Zwanger en mama

de meest bijzondere periode in het leven van een vrouw

 

Zwangerschapsreflexologie

Een zwangerschap is één van de meest intense periodes in het leven van een vrouw.

Zwangerschapsreflexologie helpt je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten, lichamelijk én geestelijk, te verlichten. Het is ook een goede voorbereiding op de bevalling.

60 minuten 

 

Postnatale reflexologie

Na de bevalling helpt postnatale reflexologie je om weer op kracht te komen en sneller de balans in je leven terug te vinden.

60 minuten 

 

Zwangerschapsmassage

Een ontspannend moment helemaal voor jou en je baby’tje!

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage met warme olie. Terwijl je op je zij ligt worden je rug-nek-schouders gemasseerd.  Verder heb ik ook aandacht voor je hoofd, armen/handen, benen/voeten en eventueel je buik/bekken.

Een zwangerschapsmassage kan lichamelijke klachten en ook geestelijke en emotionele spanningen, die je eventueel ervaart, verminderen. Doordat je helemaal tot rust komt heeft je zwangere lichaam de mogelijkheid zich aan te passen. Door de ontspanning kan je de zwangerschap bewuster beleven en is er minder aanmaak van stresshormonen. De massage verbetert bovendien de doorbloeding in je lichaam, waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel jou als je baby’tje.

60 minuten 

75 minuten 

90 minuten (massage gecombineerd met zwangerschapsreflexologie)

 

Nieuwe Mama massage

Heerlijk genieten van een momentje hélemaal voor jezelf. Complete aandacht voor jou als nieuwe mama. Het duurt gemiddeld 6 maanden tot een jaar voordat je volledig bent hersteld van een bevalling. De zachte, ontspannende massage ondersteunt het herstelproces na de bevalling. Afvalstoffen en vocht worden sneller afgevoerd en de elasticiteit van het bindweefsel herstelt sneller.

Het is een zachte massage waarbij je op je zij en rug ligt, zodat er geen druk op de voorkant van je lichaam is.  Ik heb extra aandacht voor rug-nek-schouders, en andere noden van het moment.

60 minuten 

75 minuten 

90 minuten  (massage gecombineerd met postnatale reflexologie)

 

Zwangerschapsarrangement

Een heerlijk verwenmoment voor jou met je bolle buikje.
Bij dit arrangement hoort een zwangerschapsmassage in combinatie met een gelaatsverzorging en hoofdhuidmassage.
Water en thee met wat lekkers staat klaar voor jou!

2 uur 

 

Nieuwe Mama arrangement

Totale verwennerij waarbij jij als nieuwe mama in het middelpunt staat. De ideale ondersteuning in het herstelproces na de bevalling. Bij dit arrangement hoort een nieuwe mama massage in combinatie met een gelaatsverzorging, hoofdhuidmassage en een lichaamsscrub en voedende crème-pakking. Er is extra aandacht voor je buikzone, zodat je huid intensief verzorgd wordt.
Water en thee met wat lekkers staat klaar voor jou!

3 uur 

 

Praktische info

Zwangerschapsmassage & arrangement

- Heb je twijfels of kent je zwangerschap een bijzonder verloop overleg dan eerst met je arts of een massage geschikt is voor je.

- Er zijn voldoende handdoeken, dekentjes en kussens aanwezig om het je zo aangenaam mogelijk te maken.

- Neem thuis gerust thuis al een warm bad/douche, dit versterkt de werking van een massage.

- Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, annuleer deze dan minimum 24u op voorhand zonder kosten.

 Nieuwe Mama massage & arrangement

- Een postnatale massage kan vanaf 4 weken na een vaginale bevalling en vanaf 6 weken na een keizersnede.

Er zijn voldoende handdoeken, dekentjes en kussens aanwezig om het je zo aangenaam mogelijk te maken.

- Neem thuis gerust thuis al een warm bad/douche, dit versterkt de werking van een massage..

- TIP! Een nieuwe Mama massage is ideaal om te combineren met een lichaamsverzorging om je huid te helpen herstellen, vooral de voedende crème-pakking is heilzaam (vb. het arrangement).

- Wanneer een afspraak niet kan doorgaan, annuleer deze dan minimum 24u op voorhand zonder kosten.


    Complete Care Instagram

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

© 2021 Complete Care. Alle rechten voorbehouden. Designed By Complete Care