De voordelen van een gezichtsserum.

Serum… je hebt er vast al wel eens over gehoord, of misschien gebruik je het al regelmatig.  Hier wil ik het vandaag over hebben.  Omdat ik vind dat dit echt een enorme meerwaarde heeft als je aan resultaatgerichte huidverzorging –en verbetering wil doen.  Een serum is namelijk een echt “werkpaardje”.

Een serum is een sterk geconcentreerde formule van verschillende actieve ingrediënten.  Net dat maakt het gebruik er van heel effectief.  Meestal gaat het om een gel textuur zonder olie die snel en goed door je huid wordt opgenomen.  Een gezichtsserum is gemaakt van kleinere moleculen zodat deze goed kunnen doordringen tot in de diepere huidlagen.

Een serum bevat heel specifieke werkzame stoffen die je kan zien als ondersteuning bij het aanpakken van een huidconditie.  Zo zijn er serums die hoogwaardige “anti-aging” ingrediënten bevatten, die roodheid kalmeren, die de huid oplichten, die intensief hydrateren enzoverder…

Een serum versterkt de werking van de dag en/of nachtcrème en vice versa.  Het is dus belangrijk om deze te combineren.  Een dag –of nachtcrème is steeds nodig omdat deze het huidoppervlak herstellen en beschermen, terwijl het serum in de diepere huidlagen zijn werk doet.  Wanneer je dagelijks deze combinatie aanbrengt bereik je sneller een gewenst resultaat.

Het is heel belangrijk – voor een optimale werking – dat je het serum op een goed gereinigde huid aanbrengt.  Ideaal is eerst reinigen, dan toner sprayen, en daarna het serum voor de beste opname van alle werkstoffen en daar over de dag -of nachtcrème om te beschermen en te herstellen.

Een gezichtsserum kan je eigenlijk het hele jaar door gebruiken, of op het moment dat je huid wel een extra boost kan gebruiken – als kuur.  Het is goed om regelmatig af te wisselen, omdat je huid – afhankelijk van het seizoen of andere omstandigheden – verschillende behoeftes heeft.  Hierin kan ik je steeds adviseren.

Je zou je nu kunnen afvragen waarom ze een serum en dag –of nachtcrème niet gewoon in één product kunnen formuleren?
Dat komt omdat het door het hoge aantal aan actieve werkstoffen in een serum niet mogelijk is om dit in een crème op oliebasis toe te voegen.  Dit zou de crème onstabiel en niet zo effectief maken.  Het is dus nog niet gelukt om een crème net zo geconcentreerd te maken als een serum en daarom kiezen ze voor twee aparte producten.

TIP!
Kies voor 100% natuurlijke, en liefst biologisch gecertificeerde producten die je de garantie geven op zuiverheid.  Organicspa is zo’n topproduct :-)
Dit zijn de serums van Organicspa:

Vitamin C serum: herstellend – preventie voortijdige huidveroudering – verhelderend
Het toevoegen van een hoge concentratie krachtige vitamine C, helpt de huid verhelderen, stimuleert een egale huid door het verminderen van pigment- en ouderdomsvlekken en stimuleert de collageenproductie waardoor fijne lijntjes verminderen.

ACE serum:
revitaliseren – verstevigen – heractiveren
Dit actief anti-aging, herstellend serum helpt je huid revitaliseren, verstevigen en haar teint te reactiveren met vitamine A,C en E en krachtige antioxidanten.

Wrinkle Defence:
heropbouwen – voeden – verdedigen
Een unieke herstellende lotion met actieve vitamines die helpen in het revitaliseren van de vermoeide en rijpe huid. Specifiek geformuleerd met Antarcticine®, een glyco-proteine om je natuurlijke collageen-en elastineproductie productie te stimuleren om je teint te verjongen.

Bio Hydra+ serum *nieuw:
intensief hydraterend – kalmerend – herstellend
De infusie van vocht en sterk hydraterende voedingsstoffen revitaliseren de uitgedroogde en vermoeide huid.  Je krijgt er een gezondere en meer jeugdige huid door.

Skin Brightening Cream:
hydraterend – licht op – verhinderd
Dit is wel een crème maar wordt gebruikt als serum. Deze hydraterende crème is ontworpen om een egale huid te verkrijgen door oneffen zones en donkere vlekken op te lichten.  De actieve ingrediënten helpen de productie van melanine - die verkleuring veroorzaakt - te verminderen.

Blemish Control:
anti-bacterieel – kalmerend – regulerend
Door de combinatie van tea tree olie en vitamine E, is deze lotion ideaal om de getroffen zones te behandelen van de onzuivere huid. Zij helpt de huid genezen, verzachten en roodheid en ontsteking te verminderen. Ook geschikt voor ingegroeide haren, puistjes en bepaalde insectenbeten.

Ik adviseer je graag bij je bezoek!

Groetjes,
Babette
uw Organicspa-schoonheidsspecialiste

 

Reacties  

0 # Madge 01-10-2019 17:03
Hello. I have checked your completecare.be and i see you've got some
duplicate content so probably it is the reason that you don't
rank hi in google. But you can fix this issue fast. There
is a tool that generates content like human, just search in google: miftolo's tools

my blog post :: MitchellBig: https://MyrtleFix.blogspot.com
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer