Oliemassage op je huid – op de massagetafel

De buik en het bekken zijn één van de meest vitale plekken in je lichaam, het is de basis van je lichaam, en zorgt voor je draagkracht en voor vrouwen is het de plaats waar zij haar creativiteit en passie kan ontluiken en zelfs nieuw leven kan laten ontstaan. 

Het is ook de plaats waar veel spanning en trauma wordt vastgehouden, wat effect heeft op jouw hele welbevinden. Het ontneemt je vitaliteit als vrouw en dit beïnvloedt de gehele vrouwengezondheid. 

Een diepe oliemassage verbetert de doorbloeding en maakt diepgewortelde spanning vrij. Het brengt je levensenergie in beweging en bevordert de doorstroming in verdoofde of verlaten plekken in je buik -en bekkengebied. De massage draagt bij tot een optimale menstruatiecyclus, vruchtbaarheid, en helpt bij een natuurlijke overgang naar de menopauze. 

De sessie bestaat uit een afwisselende subtiele en krachtige massage van de (onder)rug, buik en het hele bekkengebied alsook de bovenbenen, zodat belangrijke spiergroepen worden losgemaakt en belangrijke drukpunten worden gestimuleerd om beweging in het energiesysteem op gang te brengen.

De basis van de vrouwelijke energie is gel​egen in het bekken. Van daaruit stroomt deze door ons hele lichaam. Wanneer de vrouwelijke energie goed stroomt zal de vrouw in de eerste plaats veiligheid en stabiliteit kunnen ervaren in haar lichaam en vandaaruit voelt ze zich vrij om haar creativiteit te uiten. Maar dit is niet altijd vanzelfsprekend. Niet doorleefde ervaringen en emoties kunnen deze plek innemen, en zorgen er voor dat we ons afsnijden van deze plaats en daarmee verliezen we onze eigen kracht.

WAT MAG JE VERWACHTEN

VOOR DE MASSAGE 

Als je voor de eerste keer komt dan krijg je na je boeking een email met een intakeformulier, zo kan ik me voorbereiden op jouw komst en kunnen we de tijd van je bezoek optimaal benutten.
De eerste sessie maken we even kennis en stemmen we goed af, daardoor zal die gemiddeld 15 minuten langer duren dan normaal.

Het is belangrijk om voor de sessie geen grote maaltijd te eten.
Een warm bad/douche bij je thuis voorafgaand een massage versterkt de werking ervan.
De massage wordt zowel met olie op je huid gegeven als over het laken wat je bedekt heen. Je mag altijd je ondergoed aanhouden of uittrekken - waar jij je prettig bij voelt – sowieso wordt je steeds toegedekt met een laken/deken.

NA DE MASSAGE 

Na de massage geef ik jou even de tijd om dat wat je gevoeld hebt te integreren en om weer bij te komen.

Het is aangeraden om na een massage voldoende rust in te plannen. Veel water te drinken en (eventueel nog) een lichte maaltijd te nemen.

Een massage kan nog een tijdje nawerken en je lichaam heeft tijd nodig om de balans te herstellen. Geef jezelf ruimte en tijd hiervoor.  De effecten die daarna gevoeld kunnen worden zijn diepe ontspanning, innerlijke rust, emotionele balans en verlichting van eventuele pijn en ongemakken – zeker bij regelmatige massages.   

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Je kan een losse sessie boeken óf meerdere sessies voor het gewenste resultaat.

Een blijvende verandering vraagt tijd, toewijding en innerlijk werk. Als je echt de bereidheid voelt om dieper te duiken is het aanbevolen om meerdere sessies te nemen in een traject aan een voordeliger tarief. Dit traject kan je aankopen bij je bezoek.

Maar een losse sessie is zeker niet zinloos. Het kan een kennismaking zijn en met wat het mogelijk al in beweging zet kan je zelf - een tijdje - aan de slag.

JOUW INVESTERING 

Losse sessie:

€ 100 – 90 minuten


Meerdere sessies:

traject van 3 sessies € 285 – geldig voor 4 maanden
traject van 5 sessies € 450 – geldig voor 7 maanden 
traject van 10 sessies € 850 – geldig voor 12 maanden 

Maak hier een afspraak