Oliemassage op je huid – op de massagetafel 

Deze lichaamsmassage is een rustmoment voor jou. Een pauze. Een moment om weer te voelen. Om uit je hoofd te komen en te zakken in je lichaam.
Elke massage is volledig op maat van jouw wensen en noden. Vooraleer ik start stemmen we af op wat jij nodig hebt, wat jouw lichaam vraagt, op dat moment.
Voor deze lichaamsmassage put ik uit kennis van 20+ jaar massage-ervaring en gebruik ik deze vaardigheden intuïtief. 

Een greep uit de mogelijkheden zijn: klassieke ontspanningsmassage, deep tissue, drukpunten, stretches en holistic pulsing om spieren, fascia en weefsels los te maken en om je geest helemaal tot rust te brengen.
Het is een ideale massage voor wie zichzelf even kwijt is door alle drukte van de dag, en voor wie zich moe of uitgeput voelt. 

Bij een volledige lichaamsmassage masseer ik je rug-nek-schouders, hoofd, armen en handen, bekkengebied, benen en voeten, en je buik indien gewenst. Of we kunnen kiezen voor een gedeeltelijke massage waarbij meer aandacht kan gaan naar zones die extra zorg vragen.

When it absolutely, positively has to be readability in your designs

WAT MAG JE VERWACHTEN

VOOR DE MASSAGE 

Ik ontvang je en luister naar je wensen en noden zodat ik me goed kan afstemmen op jou. De massage wordt met biologische olie gegeven, wanneer nodig voeg ik de gepaste etherische olie toe.  

NA DE MASSAGE 

Na de massage geef ik jou even tijd om weer bij te komen, nadat je diep gezakt bent is deze tijd welkom. Het is aangeraden om na een massage voldoende rust in te plannen. Veel water te drinken en (eventueel nog) een lichte maaltijd te nemen.

Een massage kan nog een tijdje nawerken en je lichaam heeft tijd nodig om de balans te herstellen. Geef jezelf ruimte en tijd hiervoor. 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Je kan een losse sessie boeken óf meerdere sessies voor het gewenste resultaat.
Als je graag op regelmatige basis een ontspanningsmassage wil kan je een traject aan een voordeliger tarief aankopen bij je bezoek. 

JOUW INVESTERING 

Losse sessie:

€ 100 – 90 minuten


Meerdere sessies:

traject van 3 sessies € 285 – geldig voor 4 maanden
traject van 5 sessies € 450 – geldig voor 7 maanden 
traject van 10 sessies € 850 – geldig voor 12 maanden 

Maak hier een afspraak