Holistisch massagewerk

Door holistisch massagewerk kan jij diep ontspannen, voelen, vertragen en herbronnen. Met mijn handen en liefdevolle aandacht maken we een reis door jouw lichaam en raken we de verschillende lagen aan van alles wat jij bent – oa. het fysieke, emotionele en mentale lichaam. 

Ik begeleid je naar een plek van rust en stilte in jou, een plek waar jij kan thuiskomen bij jezelf. Vanuit deze plek ga ik verkennen waar jouw lichaam spanning en weerstand vasthoudt. Door middel van aanwezige aanraking, krachtige en subtiele massage, zachte stretches en pulsen, en het losmaken van belangrijke punten gaan we de verschillende lagen aanraken en een goede doorstroming van levensenergie bevorderen. 

Als we door weerstand en spanning heen gaan en het lichaam kan ontspannen kunnen we bij een onderlaag aanwezig zijn, en gebeurt er iets wonderlijks. Angst -en overlevingspatronen worden losgekoppeld zodat jij je bewust wordt van deze patronen en jij oude verhalen kan loslaten om weer zachtheid in je lichaam te brengen.

Tijdens holistisch massagewerk wordt je uitgenodigd om aanwezig te zijn in jouw lichaam, je gedachtestroom valt stil en er wordt op een andere manier gecommuniceerd, zonder woorden, zonder filters – waar jij kan luisteren naar die delen van jezelf die misschien niet eerder een stem kregen. 

Holistisch massagewerk kan gegeven worden op:

Voordelen massagetafel

  • Je huid wordt gevoed met oliën 
  • Je spieren worden goed los gemasseerd, ideaal bij veel spanning
  • Het is een koesterende ervaring door omhullende lakens, liefdevolle handen en de warmte van de massagetafel

Voordelen futon

  • Liggen op de mat laat je makkelijker aarden doordat je je kan overgeven aan de zwaartekracht 
  • Er is nauwer contact met elkaar wat kan helpen makkelijker in je lichaam te zakken 
  • Er is meer bewegingsvrijheid voor bv. stretches en vrije expressie van je lichaam 

WAT MAG JE VERWACHTEN

VOOR DE MASSAGE 

Als je voor de eerste keer komt dan krijg je na je boeking een email met een intakeformulier, zo kan ik me voorbereiden op jouw komst en kunnen we de tijd van je bezoek optimaal benutten.
De eerste sessie maken we even kennis en stemmen we goed af, daardoor zal die gemiddeld  15 minuten langer duren dan normaal.

Het is belangrijk om voor de sessie geen grote maaltijd te eten.
Een warm bad/douche bij je thuis voorafgaand een massage versterkt de werking ervan. 

Een sessie op de massagetafel:
Deze massage wordt zowel met olie op je huid gegeven als over het laken wat je bedekt heen. Je mag altijd je ondergoed aanhouden of uittrekken - waar jij je prettig bij voelt – sowieso wordt je steeds toegedekt met een laken/deken.
  
Een sessie op de futon:
Deze massage wordt over je kleding heen gegeven, dus trek iets loszittend en comfortabel aan.
Hoewel het aangenaam warm is in de praktijk met vloerverwarming kan het, zeker in de koudere maanden, aangenaam zijn om een warme trui of vest en warme sokken te voorzien. 

NA DE MASSAGE 

Na de massage geef ik jou even de tijd om dat wat je gevoeld hebt te integreren.

Het is aangeraden om na een massage voldoende rust in te plannen. Veel water te drinken en (eventueel nog) een lichte maaltijd te nemen.

Een massage kan nog een tijdje nawerken en je lichaam heeft tijd nodig om de balans te herstellen. Geef jezelf ruimte en tijd hiervoor.  De effecten die daarna gevoeld kunnen worden zijn diepe ontspanning, innerlijke rust, emotionele balans en verlichting van eventuele pijn en ongemakken – zeker bij regelmatige massages.   

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Je kan een losse sessie boeken óf meerdere sessies voor het gewenste resultaat.

Een blijvende verandering vraagt tijd, toewijding en innerlijk werk. Als je echt de bereidheid voelt om dieper te duiken is het aanbevolen om meerdere sessies te nemen in een traject aan een voordeliger tarief. Dit traject kan je aankopen bij je bezoek.

Maar een losse sessie is zeker niet zinloos. Het kan een kennismaking zijn en met wat het mogelijk al in beweging zet kan je zelf - een tijdje - aan de slag.

JOUW INVESTERING 

Losse sessie:

€ 100 – 90 minuten


Meerdere sessies:

traject van 3 sessies € 285 – geldig voor 4 maanden
traject van 5 sessies € 450 – geldig voor 7 maanden 
traject van 10 sessies € 850 – geldig voor 12 maanden 

Maak hier een afspraak