WARMTE & VEILIGHEID
 
Bij Complete - Care op de uitnodigende futon koos ik voor mezelf…om te investeren in absolute me-time!
Op aanvoelen van Babette ging ik voor de bekkenmassage. Deze bracht mij heel veel veiligheid, koestering, geborgenheid, aanvaarding, bevrijding en vooral ook heling.

Babette is degene die je meteen in alle warmte & veiligheid heel liefdevol uitnodigt om op een natuurlijke maar toch wel bijzondere manier terug dat contact te maken met je lichaam en zoveel meer. 

Voor mij was dit een zeer mooie ervaring en een terugkeren naar de pure zelfliefde voor mezelf als vrouw. 

holistisch lichaamswerk

DIEPE RUST

De holistische massage, was een heerlijke massage waarbij heel mijn lichaam in diepe ontspanning kwam. De zachte aanrakingen van Babette en de punten die via bewegingen mochten loskomen brachten me in diepe rust. 

Deze rust kon ik nadien meenemen in mijn dagelijks leven. Een mooi cadeau voor mijn lichaam en mezelf. 

Dank je wel voor jouw liefdevolle aanwezig!

holistische massage

TOTALE OVERGAVE

Na veel weerstand en uitstelgedrag nam ik toch de stap om een bekkenmassage te laten uitvoeren bij Babette.
Zonder verwachting en in totale overgave legde ik me neer op de mat, met een sfeer gecreëerd waar ik heel ontspannen van werd. 

Mijn ervaring was dat elke vrouw dit zou mogen ontvangen en gewaar worden!
In diep contact met mezelf, was het een proces van verdriet durven toelaten en het loslaten van een oude pijn (ongewild kinderloos). Om na de sessie helemaal ontspannen en met een opgeladen gevoel naar huis te keren. Bewust aanwezig in contact met mijn lichaam en geest! 

Dankbaar voor deze ervaring en zeker voor herhaling vatbaar was dit een keuze vanuit zelfzorg en raad ik iedere vrouw dit aan te mogen beleven en te durven voelen!

holistisch lichaamswerk

DICHTBIJ MEZELF 

Ik liet me zonder verwachtingen onderdompelen in de kennis en zachte handen van Babette en onderging voor het eerst de volledige lichaamsbehandeling. Naast fysieke ontspanning heb ik vooral een geestelijke ontspanning ervaren waarbij ook blokkades op dat niveau los kwamen. Het helende effect daarvan heb ik tot dagen erna nog mogen ervaren en van mogen nagenieten. 

Ideaal om in mijn hectisch leventje rust te ervaren. Ik werd er me meer van bewust hoe ik dichter bij mezelf kan blijven en dus die rust kan blijven bewaren. 

Ik kijk alvast uit naar de volgende behandeling!
Thanks lieve Babette!

Holistische massage

AANWEZIG IN MIJN LIJF

Ik heb enorm genoten van de bekkenmassage.
De warme en gezellige sfeer van jouw ruimte, zalig om daar op een zachte mat te mogen gaan liggen..
Jij doet alles met heel veel zorg, tijd en rust, waardoor ik vanzelf al rustiger werd en in mezelf kon wegzakken. 

De massage werkte openend voor me. Ik werd me ook bewust van de plekken in mijn bekken die spanning vasthouden en werd uitgenodigd deze zachtjes te laten zakken.
Zonder te forceren maar met een warme aanwezigheid. 

Zo kwam er een herinnering naar boven van een moment tijdens mijn eerste bevalling. Dit voelde ik tijdens de massage in mijn bekkenbodem.
Door even bij deze sensatie en herinnering te blijven, zonder er iets mee te moeten doen, verzachtte het vanzelf.
Na de massage voelde ik me erg rustig in mijn hoofd en aanwezig in mijn lijf. 

De pijn in mijn bekkenbodem, die ik al sinds de bevalling (12 jaar geleden) bij mijn menstruatie voel, was bij de eerst volgende menstruatie niet meer voelbaar.

Een hele fijne en enorm waardevolle ervaring!
Ik kom graag nog eens terug.
Dankjewel!

holistisch lichaamswerk

EEN HELENDE ERVARING

Babette heeft de gave om een veilige en zachte ruimte te creëren waar dat je jezelf volledig ontvangen voelt. In deze ruimte kan je helemaal jezelf zijn zonder oordeel. Ze stelt je meteen gerust waardoor alles er mag zijn.

Ik ontving laatst van haar een bekkenmassage. Door haar helende aanrakingen kon mijn lichaam zich zachtjes openen. Mijn lichaam voelde achteraf weer als een veilige thuis doordat er met zoveel respect met haar werd omgegaan. Dit voelde als een enorme heling voor lichaam en ziel. Ik kreeg tijdens de behandeling verschillende beelden en sensaties doorheen mijn lichaam waardoor deze in een veilige setting doorwerkt konden worden. Op deze manier kon ik heel wat spanning en trauma in mijn lichaam los laten.

Ik ben enorm dankbaar voor deze helende ervaring en raad de behandelingen van deze prachtige vrouw ten zeerste aan!

Dankjewel lieve Babette!

holistisch lichaamswerk