Met een intake en verkennend gesprek kiezen we welke massage of combinatie het best past bij je. We kunnen aan de hand van wat jij nodig hebt een intentie stellen waarmee we de massage zullen starten. 

Bijvoorbeeld: pure ontspanning & ontprikkeling, loslaten & overgave, thuiskomen & verbinden, ontwaken van vrouwelijke energie, helen van je cyclus,… 


Mogelijke combinaties van massage:

  • O​ntspanningsmassage 
  • Dieptemassage 
  • Holistic pulsing 
  • Energetische buikmassage
  • Voetreflexologie 
  • Bodywork (op de futon) 
  • Thaïse bekkenmassage (op de futon) 

WAT MAG JE VERWACHTEN

VOOR DE MASSAGE 

Als je voor de eerste keer komt dan krijg je na je boeking een email met een intakeformulier, zo kan ik me voorbereiden op jouw komst en kunnen we de tijd van je bezoek optimaal benutten.
De eerste sessie maken we even kennis en stemmen we goed af, daardoor zal die gemiddeld 15 minuten langer duren dan normaal.

Het is belangrijk om voor de sessie geen grote maaltijd te eten.
Een warm bad/douche bij je thuis voorafgaand een massage versterkt de werking ervan.

Een sessie op de massagetafel (of gecombineerd met een massage op de futon):
Deze massage wordt zowel met olie op je huid gegeven als over het laken wat je bedekt heen. Je mag altijd je ondergoed aanhouden of uittrekken - waar jij je prettig bij voelt – sowieso wordt je steeds toegedekt met een laken/deken.

Een sessie op de futon (of gecombineerd met een oliemassage op de massagetafel):
Deze massage wordt over je kleding heen gegeven, dus trek iets loszittend en comfortabel aan.
Hoewel het aangenaam warm is in de praktijk met vloerverwarming kan het, zeker in de koudere maanden, aangenaam zijn om een warme trui of vest en warme sokken te voorzien.

NA DE MASSAGE 

Na de massage geef ik jou even de tijd om dat wat je gevoeld hebt te integreren.

Het is aangeraden om na een massage voldoende rust in te plannen. Veel water te drinken en (eventueel nog) een lichte maaltijd te nemen.

Een massage kan nog een tijdje nawerken en je lichaam heeft tijd nodig om de balans te herstellen. Geef jezelf ruimte en tijd hiervoor. De effecten die daarna gevoeld kunnen worden zijn diepe ontspanning, innerlijke rust, emotionele balans en verlichting van eventuele pijn en ongemakken.
   

JOUW INVESTERING 

Losse sessie:

€ 130 – 120 minuten
Maak hier een afspraak