Op de futon – over je kleding heen

De Feminine Flow is een dynamische vorm van massage en is geïnspireerd op oa. Thaïse yogamassage met focus op je buik -en bekkengebied. Via zachte aanraking, massage, drukpunten, rekkingen, strekkingen en ritmische beweging ga jij in alle veiligheid voelen en luisteren naar de plaatsen in jou die soms nog niet eerder gezien, gehoord en gevoeld werden. 

Wanneer we op deze onderlaag komen kan jij oude verhalen loslaten en je weer helemaal te verbinden met jouw essentie, wie jij bent. Door het contact weer te herstellen, kan je bewuster voelen wat je nodig hebt, en wat niet. Je wordt rustiger en meer aanwezig in je leven zodat je weer kan genieten van je vrouwelijkheid, creativiteit en zin voor het leven.

De buik en het bekken zijn voor een vrouwenlichaam de plaats waar zij nieuw leven kan laten ontstaan.
Het is de plek waar ze veiligheid en stabiliteit kan ervaren. 

Het gevoel dat ze stevig geworteld is. Haar eigen kracht kan ervaren.
Maar dit is niet altijd vanzelfsprekend. Oude (pijnlijke) ervaringen en emoties (individueel, voorouderlijk en collectief) kunnen deze plek innemen, en zorgen er voor dat we ons afsnijden van deze plaats. Waardoor we het contact verliezen, met onszelf. 

Laat je ondersteunen om opnieuw verbinding te maken met je buik & bekken.  Het is een echt cadeautje aan jezelf, hélemaal tijd voor jou als vrouw.

Wanneer je je vrouwelijke energie belichaamt, kan je deze tot uitdrukking brengen door te leven vanuit je hart, verbonden met je bekken.
Deze krachtige energie in balans zorgt voor kwaliteiten binnen jezelf die staan voor: intuïtie, creativiteit, wijsheid, sensualiteit, vurigheid, maar ook zachtheid en zorgen ervoor dat je je gepassioneerd, liefdevol en veerkrachtig verbonden voelt met de flow van het leven.

WAT MAG JE VERWACHTEN

VOOR DE MASSAGE 

Als je voor de eerste keer komt dan krijg je na je boeking een email met een intakeformulier, zo kan ik me voorbereiden op jouw komst en kunnen we de tijd van je bezoek optimaal benutten.
De eerste sessie maken we even kennis en stemmen we goed af, daardoor zal die gemiddeld 15 minuten langer duren dan normaal.

Het is belangrijk om voor de sessie geen grote maaltijd te eten.
Deze massage wordt over je kleding heen gegeven, dus trek iets loszittend en comfortabel aan.
Hoewel het aangenaam warm is in de praktijk met vloerverwarming kan het, zeker in de koudere maanden, aangenaam zijn om een warme trui of vest en warme sokken te voorzien. 

NA DE MASSAGE 

Na de massage geef ik jou even de tijd om dat wat je gevoeld hebt te integreren.
Het is aangeraden om na een massage voldoende rust in te plannen. Veel water te drinken en (eventueel nog) een lichte maaltijd te nemen.
Een massage kan nog een tijdje nawerken en je lichaam heeft tijd nodig om de balans te herstellen. Geef jezelf ruimte en tijd hiervoor. 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Je kan een losse sessie boeken óf meerdere sessies voor het gewenste resultaat.

Een blijvende verandering vraagt tijd, toewijding en innerlijk werk. Als je echt de bereidheid voelt om dieper te duiken is het aanbevolen om meerdere sessies te nemen in een traject aan een voordeliger tarief. Dit traject kan je aankopen bij je bezoek.

Maar een losse sessie is zeker niet zinloos. Het kan een kennismaking zijn en met wat het mogelijk al in beweging zet kan je zelf - een tijdje - aan de slag.

JOUW INVESTERING 

Losse sessie:

€ 100 – 90 minuten


Meerdere sessies:

traject van 3 sessies € 285 – geldig voor 4 maanden
traject van 5 sessies € 450 – geldig voor 7 maanden 
traject van 10 sessies € 850 – geldig voor 12 maanden 

Maak hier een afspraak